Felfazyn Akut 36mg PAC-A

Természetesen a felfázás ellen

 

A Béres Felfazyn Akut tabletta az akut (ideértve a visszatérő), húgyúti fertőzések, úgymint „felfázás”-ból eredő húgyhólyaggyulladás megelőzésére és kiegészítő kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. 

A készítmény hatóanyagai tisztán fizikai úton segítenek megelőzni a baktériumok megtapadását a húgyhólyag falán és elősegíti a vizelettel való kiürülésüket.

A felfázás leggyakrabban nőket érintő, de a férfiaknál is előforduló probléma. A kellemetlen tünet együttes okozói elsősorban baktériumok, többnyire az E. coli (Escherichia coli) baktérium. Az amerikai tőzegáfonya-kivonat hatékonyságát a húgyúti fertőzések kórokozóinak megtelepedése ellen számos klinikai vizsgálat igazolja.

A Fefazyn AKUT tabletta amerikai tőzegáfonyát tartalmaz, BL-DMAC módszerrel mért proanthocyanidin (PAC) tartalma 36 mg tablettánként. Ez egy nemzetközileg elismert módszer az A-típusú PAC (PAC-A) mennyiségének vizsgálatára.  

 

Mikor ajánljuk:

 

·         húgyúti fertőzések, úgymint felfázásból eredő húgyhólyaggyulladás megelőzésére és kiegészítő kezelésére

·         nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmazható

 

Miért ajánljuk:

 

·         Magas hatóanyag tartalmú 36 PAC-A– nemzetközileg elismert módszerrel bevizsgált

·         orvostechnikai eszköz, tisztán fizikai úton segítenek megelőzni a baktériumok megtapadását a húgyhólyag falán és elősegíti a vizelettel való kiürülésüket.

·         Egészségpénztári számlára vásárolható

·         Kúraszerűen alkalmazható, akut problémára

 

Kiszerelés: 10 tabletta

 

Adagolás: naponta 1 tabletta

Regisztrációs kategória:Orvostechnikai eszköz

A kockázatról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább