Béres Egészség Hungarikum Program

 

Béres Egészség Hungarikum AlapítványMi a Béresnél hisszük, hogy az egészség nemzeti érték. Érték az egyénnek, hiszen egészségünk megőrzése által nemcsak tovább élhetünk, hanem aktívabban, munkaképesebben, boldogabban, teljesebb családi életet élve tehetjük ezt. És érték a társadalomnak is, hiszen ahhoz, hogy lépést tartsunk Európa többi nemzetével, kulcsfontosságú, hogy a fogyatkozó magyarság egészségesebb és munkaképesebb maradjon. Hisszük, hogy a magyar emberek boldogságának, a társadalom és az ország sikerének kulcsa, hogy megtanuljuk megőrizni egészségünket.

E nemes cél elősegítésére, Dr. Béres József, több mint harmincöt év egészségmegőrző családi hagyományára építve, létrehozta a Béres Egészség Hungarikum Közhasznú Alapítványt.
Az alapítvány missziójának kiteljesítése érdekében 2007-ben Béres Egészség Hungarikum Program néven nemzeti összefogást hirdetettünk, melynek célja, hogy a kalocsai fűszerpaprika, a halasi csipke, a tokaji aszú és a Béres Csepp mellett hazánkban az egészség is hungarikummá, azaz valóban nemzeti értékké váljon. A Béres Egészség Hungarikum Program azért jött létre, hogy összefogja mindazokat, akik velünk együtt tennének annak érdekében, hogy Magyarország Európa beteg nemzetéből az egyik legegészségesebb lehessen.


Béres Egészség Hungarikum Program

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább