Adományozzon Ön is!

1993-ban a Béres Csepp atyja id. dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár jótékonysági célkitűzéseinek szakszerű és összefogott megvalósítására alapítványt hozott létre, melynek feladata lett társadalmi és nemzeti felelősségtudattal munkálkodni az emberek megsegítése érdekében.

 

A Béres Alapítvány immár közel 25 éve teljesíti alapítójának nemes szándékát, szolgálja az emberek egészségének védelmét, segíti a rászorultakat, elesetteket, támogat értékőrző, értékteremtő programokat, segíti az oktatást, kultúrát, támogatóan figyel a fiatal tehetségekre. 

 

Céljaink megvalósításában adományával Ön is segíthet, hiszen együtt többet tehetünk!

 

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!


 A teljes befolyt összeget jótékony célra fordítjuk. Adományát köszönjük!SimpleCsillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, válassza ki az adományozni kívánt összeget:

Más összeget szeretnék adományozni:
Elfogadom, hogy a Béres Alapítvány (1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4) által a www.beres.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Amennyiben a "Névvel adományozok" lehetőséget választom, hozzájárulok, hogy nevemet, az adományozás tényét, valamint az adomány összegét a Béres Alapítvány a Teljes Életért Közhasznú Szervezet a www.beres.hu honlapon, illetve a Béres Egészségklub Facebook-oldalán feltüntesse, azt nyilvánosságra hozza az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6. § (7) bekezdésének megfelelően. Adományozó bármikor kérheti személyes adatainak törlését a fenti nyilvános adatbázisokból.


Simple

Simple fizetési tájékoztató

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább