Megjelent magazinunk legújabb száma

2018. március 14.
A Béres Egészség Magazin 2018. tavasz/nyári száma megújult külsővel, de továbbra is ingyenesen elérhető a patikákban.

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb, tavasz/nyári lapszáma. Az évek során változtak az olvasási szokások, átalakultak a trendek, így idejét éreztük annak, hogy a magazinunkat új szemlélettel készítsük el. A jelenlegi lap letisztultságával, frissességével, átlátható és fókuszált tartalmaival még kellemesebb olvasói élményt nyújt.

 

2018-ban a Béres Alapítvány fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük, ennek kapcsán magazinunk legújabb lapszámában néhány támogatott meséli el olvasóinknak, számukra mit jelentett az alapítvány segítsége. Balázs Jánossal tehetségről és művészetről beszélgetünk, majd végighaladunk az úton, amely egy tökéletes Béres-termék születéséhez vezet. Tippeket adunk, hogyan kerüljük el nyáron a betegségeket, hogyan maradjunk mozgásban, és bepillantunk szemünk működésének kulisszái mögé is. Összegyűjtöttük a szezon legizgalmasabb gyermekprogramjait, a természet szerelmeseinek pedig túraajánlókkal készültünk. Azért pedig, hogy a nyaralás nyugodtan teljen, sorra vettük, hogy mit érdemes a bőröndben magunkkal vinnünk az útra.

 

A méretében változatlan, továbbra is ingyenes, 36 oldalas kiadványt ebben a félévben is 200.000 példányban, elsősorban patikákon keresztül terjesztjük, online változata mind a honlapunkon, mind a Béres Egészségklub Facebook oldalunkon elérhető. 

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább