Hírek

 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›
2018. január 18.
Átadták a Média a Családért Alapítvány díjait

Átadták a Média a Családért Alapítvány díjait A Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin 2007-ben alapította a Média a Családért-díjat, tavaly pedig további két kategóriát is létrehoztak, emellett három közönségdíj és az EMMI különdíja is gazdára talált. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között adták át január 18-án a Várkert Bazárban.

tovább
2018. január 03.
A legnagyobb szeretet - rajzpályázati felhívás gyerekeknek

A legnagyobb szeretet - rajzpályázati felhívás gyerekeknek A Tilma Gyermekművészetért Alapítvány „A legnagyobb szeretet” címmel nemzetközi gyermekrajz-pályázatot hirdet óvodás kortól a gimnazista korosztályig. A pályázatokat 2018. januártól 2019. május végéig várják a szervezők.

tovább
2017. december 11.
Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit

Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit A 2017. ősz/téli Béres Egészség magazinunkban megjelent keresztrejtvény helyes megfejtői között kisorsoltuk a 10 db Béres ajándékcsomagot.

tovább
2017. november 30.
Több tízezer rászorulón segít a Béres

Több tízezer rászorulón segít a Béres Idén is jelentős mennyiségű termékadománnyal segíti a rászorulókat a Béres Alapítvány. Az immunrendszer fokozott védelmét biztosító gyógyszeradomány – melynek piaci értéke több mint 50 millió forint – már karácsonyra eljut a támogatottakhoz.

tovább
2017. november 16.
A Béres az RTL Klub ÉletmódKalauz című műsorában

A Béres az RTL Klub ÉletmódKalauz című műsorában Ezúttal az RTL Klub stábja forgatott Szolnokon, a Béres új gyártóüzemében és minőségbiztosítási laboratóriumában, hogy a nézőknek bemutassák a minőségi gyógyszer- és étrend-kiegészítő-gyártás ismérveivel.

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább