Hírek

 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›
2018. március 27.
Utolsó helyszínére érkezett a különleges fotókiállítás

Utolsó helyszínére érkezett a különleges fotókiállítás A világhírű Lourdes-i márvány Keresztutat bemutató különleges fotókiállítás nyílt meg március 26-án a budapesti Szent István Bazilikában. Maria de Faykod magyar származású szobrászművész alkotását a Béres Alapítvány támogatásával ismerhetik meg a magyar emberek. A két éve tartó kiállítás-sorozat utolsó állomásához érkezett, a március 26-ai ünnepélyes megnyitón Bukta Norbert, a Szent István Bazilika művészeti vezetője köszöntötte a vendégeket. Beszédet mondott Snell György esztergom-budapesti segédpüspök, a Szent István Bazilika plébánosa, a Szent Jobb őre és Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke. A kiállítást május 22-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

tovább
2018. március 26.
Csingiling újabb kalandjai a Turay Ida Színházban

Csingiling újabb kalandjai a Turay Ida Színházban A Turay Ida Színház március 25-én bemutatta Béres Melinda Csingiling című mesejátékának folytatását, Csingiling az erdőben címmel.

tovább
2018. március 14.
Megjelent magazinunk legújabb száma

Megjelent magazinunk legújabb száma A Béres Egészség Magazin 2018. tavasz/nyári száma megújult külsővel, de továbbra is ingyenesen elérhető a patikákban.

tovább
2018. március 01.
Jótékonysági koncert a leukémiás gyermekek gyógyulásáért

Jótékonysági koncert a leukémiás gyermekek gyógyulásáért A 25 éves Béres Alapítvány 2018. május 10-én jótékonysági koncertet rendez a Zeneakadémián.

tovább
2018. február 22.
Budapestre érkezett az egyedülálló fotókiállítás

Budapestre érkezett az egyedülálló fotókiállítás Maria de Faykod magyar származású Franciaországban élő szobrászművész világhírű Lourdes-i Keresztútját bemutató különleges fotókiállítás nyílt meg február 22-én a Pesti Vigadó Galériájában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló kiállítást – mely több magyarországi és határon túli helyszín után most először látható a fővárosban – dr. Kucsera Tamás Gergely, a Magyar Művészeti Akadémia főtitkára nyitotta meg. A megnyitón beszédet mondott dr. Feledy Balázs művészettörténész, a vendégeket Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke köszöntötte. Maria de Faykod – aki nem csak a szobrok, hanem a kiállítás anyagát képező művészfotók készítője is – az ünnepi eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg.

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább