Hírek

 < 1 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›
2018. február 22.
Budapestre érkezett az egyedülálló fotókiállítás

Budapestre érkezett az egyedülálló fotókiállítás Maria de Faykod magyar származású Franciaországban élő szobrászművész világhírű Lourdes-i Keresztútját bemutató különleges fotókiállítás nyílt meg február 22-én a Pesti Vigadó Galériájában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló kiállítást – mely több magyarországi és határon túli helyszín után most először látható a fővárosban – dr. Kucsera Tamás Gergely, a Magyar Művészeti Akadémia főtitkára nyitotta meg. A megnyitón beszédet mondott dr. Feledy Balázs művészettörténész, a vendégeket Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke köszöntötte. Maria de Faykod – aki nem csak a szobrok, hanem a kiállítás anyagát képező művészfotók készítője is – az ünnepi eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg.

tovább
2018. február 01.
Segítség a Rákellenes Küzdelem Világnapján

Segítség a Rákellenes Küzdelem Világnapján A Rákellenes Küzdelem Világnapjához kötődően a Béres Alapítvány 30 millió forintot meghaladó értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegek gyógyulásának támogatására. Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke, Prof. Dr. Kásler Miklósnak, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosának, valamint az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek adta át az Országos Onkológiai Intézetben megrendezett találkozón.

tovább
2018. január 24.
Korszerűen felszerelt osztályon gyógyulhatnak a beteg gyermekek Miskolcon

Korszerűen felszerelt osztályon gyógyulhatnak a beteg gyermekek Miskolcon A Béres Alapítvány immár második alkalommal állt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztálya mellé.

tovább
2018. január 22.
Béres-díj Szolnok kultúrájáért

Béres-díj Szolnok kultúrájáért Díjátadó ünnepséggel emlékeztek meg a Magyar kultúra napjáról Szolnokon. A megyeszékhely legrangosabb kitüntetéseit a kultúra és a sport területén kiemelkedő tevékenységet nyújtó szakemberek vehették át. Idén 17 díjazottat köszöntöttek az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

tovább
2018. január 22.
Negyedszázados a Csillagszemű Táncegyüttes

Negyedszázados a Csillagszemű Táncegyüttes Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a magyar táncművészeti élet egyik legrangosabb társulata, a Csillagszeműek.

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább