Hírek

 < 1 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›
2018. július 09.
Filmsorozat készül a Béres Csepp feltalálójáról

Filmsorozat készül a Béres Csepp feltalálójáról Id. dr. Béres József életét már számos könyv, dokumentumfilm és színdarab dolgozta fel, azonban most először készül róla televíziós játékfilm. A Cseppben az élet című, négy részes, MTVA és Projekt Film koprodukcióban készülő filmsorozat forgatása a napokban kezdődött el, és jelenleg is zajlik.

tovább
2018. június 11.
Kisorsoltuk megújult magazinunk nyerteseit

Kisorsoltuk megújult magazinunk nyerteseit A megújult, 2018. tavasz/nyári Béres Egészség magazinunkban megjelent keresztrejtvény helyes megfejtői között 10 db Béres ajándékcsomagot sorsoltunk ki.

tovább
2018. május 15.
MOB Fair Play-díjat vehetett át dr. Béres József és Béres Klára

MOB Fair Play-díjat vehetett át dr. Béres József és Béres Klára A Magyar Fair Play Bizottság művészet/tudomány kategóriában dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és Béres Klára, a vállalat kommunikációs igazgatója részére Fair Play-díjat adott át.

tovább
2018. május 14.
Molekuláris diagnosztikai fejlesztés a leukémiás gyermekek gyógyulásáért

Molekuláris diagnosztikai fejlesztés a leukémiás gyermekek gyógyulásáért Jótékonysági koncerttel ünnepelt a 25 éves Béres Alapítvány. „Az élet az, amiért érdemes és kell is küzdenünk!” - idézte id. dr. Béres József szavait Béres Klára, az idén 25 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány elnöke a leukémiás gyermekek megsegítésére május 10-én, a Zeneakadémián rendezett jótékonysági koncert kezdetén. Az est főszereplői Balázs János zongoraművész, Vigh Andrea hárfaművész és a Budafoki Dohnányi Zenekar voltak Hollerung Gábor vezényletével. A nagysikerű koncert teljes bevételét a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére ajánlotta fel a Béres Alapítvány. Az adomány egy új diagnosztikai módszer bevezetését szolgálja, mely a leukémiás gyermekek gyors és egyénre szabott terápiáját teszi lehetővé, ezáltal jelentősen növeli gyógyulási esélyüket.

tovább
2018. április 26.
Szép magyar ének könyv- és filmbemutató a Duna Palotában

Szép magyar ének könyv- és filmbemutató a Duna Palotában Újabb fejezethez érkezett Béres József Szép magyar ének címmel eddig két kötetben megjelent daloskönyveinek története. Április 26-án a Duna Palotában mutatták be a könyvek összevont, bővített és javított kiadását és a könyv nyomán született dokumentumfilmet, Petényi Katalin és Kabay Barna alkotását. A díszbemutatón Béres József az új kiadás kapcsán osztotta meg gondolatait a közönséggel; a film ötletéről, üzeneteiről Petényi Katalin beszélt.

tovább
 < 1 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább