Hírek archívum - 2018. szeptember

2018. szeptember 25.
Minőség felsőfokon - új gyárrészleget avatott a Béres

Minőség felsőfokon - új gyárrészleget avatott a Béres Új gyárrészleget avatott Magyarország meghatározó gyógyszergyártó vállalata szolnoki telephelyén. A Béres Gyógyszergyár a beruházás keretében bővítette kutatás-fejlesztési bázisát és a folyamatosan növekvő termelés maradéktalan minőségi ellátását biztosító minőségellenőrzési laboratóriumát, valamint újabb termékek előállítását szolgáló gyárterületet is kialakítottak. A szeptember 25-i avatáson ünnepi beszédet mondott Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

tovább
2018. szeptember 18.
„A legnagyobb szeretet” XIV. Nemzetközi Gyermekrajz Vándorkiállítás szeptember 15-től a Hatvani Galériában

„A legnagyobb szeretet” XIV. Nemzetközi Gyermekrajz Vándorkiállítás szeptember 15-től a Hatvani Galériában A Tilma Gyermekművészetért Alapítvány létrejöttének 10. esztendejében, most a 14. alkalommal, szeptember 15-én nyitotta meg Nemzetközi Gyermekrajz-kiállítását a Hatvani Galériában, mely ezúttal A legnagyobb szeretet címet viseli. A kiállított pályaművek egy két éven át tartó pályázat első fordulójának legszebb alkotásai, és a 2020-ban Magyarországon megrendezésre kerülő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére születtek. A 14. kiállítás fővédnökei Erdő Péter bíboros, Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke és Dobos Klára, az Új Misszió szerkesztője.

tovább
2018. szeptember 14.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma - izgalmas, kivehető melléklettel!

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma - izgalmas, kivehető melléklettel! Magazinunk 2018. ősz/téli lapszámában korunk aktuális egészségügyi témáival foglalkozunk, megismerkedünk a stressz veszélyeivel, beszélünk a megfelelő D-vitamin-ellátottság és a helyes gyógyszerszedés jelentőségéről, tippet adunk szemünk egészségének megőrzéséhez, és segítünk eligazodni a C-vitaminok széles választékában is.

tovább
2018. szeptember 10.
A tokiói olimpiai ciklusra is meghosszabbította támogatását a Béres

A tokiói olimpiai ciklusra is meghosszabbította támogatását a Béres Újabb olimpiai ciklusra kötött együttműködési megállapodást a Magyar Olimpiai Bizottsággal a Béres Gyógyszergyár Zrt., mely a MOB támogatójaként 2020-ig, a tokiói olimpiáig segíti a felkészülést. A szerződést dr. Béres József, a gyógyszergyár elnöke és Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke írták alá. A Béres neve régóta összefonódik a magyar olimpiai mozgalommal, hiszen készítményei már több mint két évtizede vannak az olimpikonok segítségére a sikeres felkészülésben.

tovább
2018. szeptember 03.
Az év praxisa: díjat kaptak a kárpát-medencei orvosok

Az év praxisa: díjat kaptak a kárpát-medencei orvosok Szeptember 3-án a Vigadóban adták át „ Az év praxisa a Kárpát-medencében nyerteseinek díjait, az ünnepségen részt vett Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is. A hosszú évek hagyományaival büszkélkedő pályázatra idén majd 300 ajánlás érkezett a hálás páciensektől, polgármesterektől, lelkészektől, orvos kollégáktól, rezidensektől, hogy bemutassák hazai és határon túli háziorvosuk és munkatársa: a nővér áldozatkész munkáját, emberségét, betegszeretetét.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább