Hírek archívum - 2018. március

2018. március 27.
Utolsó helyszínére érkezett a különleges fotókiállítás

Utolsó helyszínére érkezett a különleges fotókiállítás A világhírű Lourdes-i márvány Keresztutat bemutató különleges fotókiállítás nyílt meg március 26-án a budapesti Szent István Bazilikában. Maria de Faykod magyar származású szobrászművész alkotását a Béres Alapítvány támogatásával ismerhetik meg a magyar emberek. A két éve tartó kiállítás-sorozat utolsó állomásához érkezett, a március 26-ai ünnepélyes megnyitón Bukta Norbert, a Szent István Bazilika művészeti vezetője köszöntötte a vendégeket. Beszédet mondott Snell György esztergom-budapesti segédpüspök, a Szent István Bazilika plébánosa, a Szent Jobb őre és Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke. A kiállítást május 22-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

tovább
2018. március 26.
Csingiling újabb kalandjai a Turay Ida Színházban

Csingiling újabb kalandjai a Turay Ida Színházban A Turay Ida Színház március 25-én bemutatta Béres Melinda Csingiling című mesejátékának folytatását, Csingiling az erdőben címmel.

tovább
2018. március 14.
Megjelent magazinunk legújabb száma

Megjelent magazinunk legújabb száma A Béres Egészség Magazin 2018. tavasz/nyári száma megújult külsővel, de továbbra is ingyenesen elérhető a patikákban.

tovább
2018. március 01.
Jótékonysági koncert a leukémiás gyermekek gyógyulásáért

Jótékonysági koncert a leukémiás gyermekek gyógyulásáért A 25 éves Béres Alapítvány 2018. május 10-én jótékonysági koncertet rendez a Zeneakadémián.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább