Hírek archívum - 2018. január

2018. január 24.
Korszerűen felszerelt osztályon gyógyulhatnak a beteg gyermekek Miskolcon

Korszerűen felszerelt osztályon gyógyulhatnak a beteg gyermekek Miskolcon A Béres Alapítvány immár második alkalommal állt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Onkohaematológiai és Csontvelő-transzplantációs Osztálya mellé.

tovább
2018. január 22.
Béres-díj Szolnok kultúrájáért

Béres-díj Szolnok kultúrájáért Díjátadó ünnepséggel emlékeztek meg a Magyar kultúra napjáról Szolnokon. A megyeszékhely legrangosabb kitüntetéseit a kultúra és a sport területén kiemelkedő tevékenységet nyújtó szakemberek vehették át. Idén 17 díjazottat köszöntöttek az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

tovább
2018. január 22.
Negyedszázados a Csillagszemű Táncegyüttes

Negyedszázados a Csillagszemű Táncegyüttes Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a magyar táncművészeti élet egyik legrangosabb társulata, a Csillagszeműek.

tovább
2018. január 18.
Átadták a Média a Családért Alapítvány díjait

Átadták a Média a Családért Alapítvány díjait A Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin 2007-ben alapította a Média a Családért-díjat, tavaly pedig további két kategóriát is létrehoztak, emellett három közönségdíj és az EMMI különdíja is gazdára talált. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között adták át január 18-án a Várkert Bazárban.

tovább
2018. január 03.
A legnagyobb szeretet - rajzpályázati felhívás gyerekeknek

A legnagyobb szeretet - rajzpályázati felhívás gyerekeknek A Tilma Gyermekművészetért Alapítvány „A legnagyobb szeretet” címmel nemzetközi gyermekrajz-pályázatot hirdet óvodás kortól a gimnazista korosztályig. A pályázatokat 2018. januártól 2019. május végéig várják a szervezők.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább