Hírek archívum - 2017. október

2017. október 31.
A Béres a TV2 Több mint Testőr című műsorában

A Béres a TV2 Több mint Testőr című műsorában A stáb ezúttal a Béres Gyógyszergyár szolnoki új gyártóüzemében forgatott, ahol dr. Bischof Zsolt gyárigazgató és Kovács Angelika minőségirányítási igazgató kalauzolták végig a filmkészítőket. A műsor a FEM3, Super TV2 és a Jazzy Rádió csatornákon kerül megismétlésre.

tovább
2017. október 30.
Ökomenikus Imalánc a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban

Ökomenikus Imalánc a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban 2017. november 3-án 16 óra 30 perctől a Romániai Keresztény Nők Ökumenikus Fóruma rendhagyó Ökomenikus Imalánc alkalmat tart a Lourdes-i Keresztút fotókiállításnak jelenleg otthont adó Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban.

tovább
2017. október 16.
Isten kezében, a Béres család - a Duna TV műsorán

Isten kezében, a Béres család - a Duna TV műsorán A Duna TV október 31-én 10 óra 30 perckor megismétli az Isten kezében című műsorának Béres családdal készített epizódját.

tovább
2017. október 05.
Nagyváradon látható a Lourdes-i Keresztút

Nagyváradon látható a Lourdes-i Keresztút Lourdes híres márvány keresztútját bemutató kiállítás nyílt október 4-én a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban. A Lourdes-i Keresztút a Franciaországban élő, magyar származású szobrászművész, Maria de Faykod alkotása, melyet most egy különleges fotókiállítás formájában ismerhet meg Nagyvárad közönsége. A kiállítás a Béres Alapítvány támogatásával érkezett a városba, melyet Böcskei László nagyváradi megyéspüspök nyitott meg. Az ünnepélyes megnyitón részt vett a Béres Alapítvány elnöke, Béres Klára is.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább