Hírek archívum - 2017. szeptember

2017. szeptember 24.
Édesanyák dicsérete - XIII. Nemzetközi Kiállítás a hatvani Galériában

Édesanyák dicsérete - XIII. Nemzetközi Kiállítás a hatvani Galériában „Édesanyák dicsérete” címmel szeptember 23-án nyílt meg nemzetközi gyermekrajz kiállítás Hatvanban, a Hatvani Galériában. A Tilma Alapítvány által immáron a tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő kiállítás-sorozat legfontosabb küldetése, hogy a gyermekek rajzain keresztül évről évre szeretetet vigyen az emberek szívébe. A kiállítások megálmodója Basa Ottóné Révész Erzsébet művésztanár, aki 2005 óta szervezi meg a mára nemzetközivé bővült rajzpályázatot. Ő hozta létre a Tilma Gyermekművészetért Alapítványt azzal az elsődleges céllal, hogy segítse azokat a tehetséges gyermekeket, akiknek az életében értékes helyet foglal el a művészet szeretete. A Tilma Alapítvány egy köténybe, a Tilmába kívánja összegyűjteni a kicsiny gyermekalkotókat, óvodás kortól a középiskolás korig.

tovább
2017. szeptember 21.
Új gyártórészleget avat Szolnokon a Béres

Új gyártórészleget avat Szolnokon a Béres 3,2 milliárd forint értékű beruházásban közel a duplájára növeli gyártási kapacitását a Béres Gyógyszergyár. Az egyedi kormánydöntés keretében kapott 50%-os állami támogatással megvalósuló beruházás a Béres termékek iránt egyre növekvő hazai és exportkereslet kielégítése érdekében, valamint a termelési kapacitások bővítése miatt vált szükségessé. A szeptember 21-ei avatáson ünnepi beszédet mondott Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke.

tovább
2017. szeptember 14.
A fogyasztók igazolták a Béres minőséget

A fogyasztók igazolták a Béres minőséget A magyar vásárlók az immunrendszert támogató készítmények kategóriájában a Bérestől kapják a legjobb ár-minőség arányú étrend-kiegészítőket, derült ki egy 2017 januárjában elvégzett reprezentatív felmérésből.

tovább
2017. szeptember 12.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma!

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma! Az ingyenes Béres Egészség magazin legújabb száma hamarosan elérhető a patikák polcain.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább