Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2017. december 11.
Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit

Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit A 2017. ősz/téli Béres Egészség magazinunkban megjelent keresztrejtvény helyes megfejtői között kisorsoltuk a 10 db Béres ajándékcsomagot.

tovább
2017. november 30.
Több tízezer rászorulón segít a Béres

Több tízezer rászorulón segít a Béres Idén is jelentős mennyiségű termékadománnyal segíti a rászorulókat a Béres Alapítvány. Az immunrendszer fokozott védelmét biztosító gyógyszeradomány – melynek piaci értéke több mint 50 millió forint – már karácsonyra eljut a támogatottakhoz.

tovább
2017. november 16.
A Béres az RTL Klub ÉletmódKalauz című műsorában

A Béres az RTL Klub ÉletmódKalauz című műsorában Ezúttal az RTL Klub stábja forgatott Szolnokon, a Béres új gyártóüzemében és minőségbiztosítási laboratóriumában, hogy a nézőknek bemutassák a minőségi gyógyszer- és étrend-kiegészítő-gyártás ismérveivel.

tovább
2017. október 31.
A Béres a TV2 Több mint Testőr című műsorában

A Béres a TV2 Több mint Testőr című műsorában A stáb ezúttal a Béres Gyógyszergyár szolnoki új gyártóüzemében forgatott, ahol dr. Bischof Zsolt gyárigazgató és Kovács Angelika minőségirányítási igazgató kalauzolták végig a filmkészítőket. A műsor a FEM3, Super TV2 és a Jazzy Rádió csatornákon kerül megismétlésre.

tovább
2017. október 30.
Ökomenikus Imalánc a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban

Ökomenikus Imalánc a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban 2017. november 3-án 16 óra 30 perctől a Romániai Keresztény Nők Ökumenikus Fóruma rendhagyó Ökomenikus Imalánc alkalmat tart a Lourdes-i Keresztút fotókiállításnak jelenleg otthont adó Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeumban.

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább