Hírek archívum - 2016. május

2016. május 18.
Ingyenes szűrések országszerte - Keresse a Béres életmód pultot!

Ingyenes szűrések országszerte - Keresse a Béres életmód pultot! Márciustól újból lendületet vesz az egész országot átfogó szűrőprogram, a Béres Gyógyszergyár Zrt. 2016-ban is a program arany fokozatú támogatójaként hívja fel a figyelmet az egészségmegőrzés fontosságára.

tovább
2016. május 11.
Pécsre költözött a lourdes-i Keresztút

Pécsre költözött a lourdes-i Keresztút Maria de Faykod magyar származású szobrászművész különleges fotókiállítása nyílt meg május 11-én Pécsett, a Janus Pannonius Múzeum Néprajzi Osztályán. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló, egyedülálló kiállítást Csizi Péter, Pécs Megyei Jogú Város országgyűlési képviselője nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum igazgatója, Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke, dr. Udvardy György, a Pécsi Egyházmegye megyéspüspöke és dr. Őri László, Pécs alpolgármestere.

tovább
2016. május 04.
Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait

Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait a hazai és a határon túli háziorvosoknak és munkatársainak az Emberi Erőforrás Minisztérium Arany János utcai épületében. A háziasszony, B. Király Györgyi bevezető szavai után dr. Beneda Attila egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a sikeres pályázókat.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább