Hírek archívum - 2016. március

2016. március 23.
Láthatóvá tenni a láthatatlant

Láthatóvá tenni a láthatatlant Maria de Faykod magyar származású szobrászművész különleges fotókiállítása nyílt meg március 23-án a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló, egyedülálló kiállítást – melynek elsőként Esztergom ad otthont – Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott Rezi Kató Gábor, a Vármúzeum igazgatója, Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke és dr. Székely János az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke.

tovább
2016. március 10.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma!

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma! 2016 az olimpia éve, ennek okán magazinunkban sorra vesszük az elmúlt évszázad magyar olimpiai sikereit, és arról is beszélünk élvonalbeli sportolóinkkal, hogy családjuknak milyen szerepük van a felkészülésben, a világelső eredmények elérésében. Ha pedig sportolunk, akkor sem az ízületeinknek, sem a pénztárcánknak nem mindegy, hogy mibe kezdünk és hogyan. Segítünk! Emellett arról is beszélünk, milyen, egyre nehezedő kihívásokkal kell szembenéznie szervezetünknek a mindennapokban, hogyan vértezhetjük fel a harchoz, és hogyan találhatjuk meg az óriási felhozatalban azt a készítményt, ami valóban az egészségünket fogja szolgálni.

tovább
2016. március 04.
Életmentő adomány a Béres Alapítványtól

Életmentő adomány a Béres Alapítványtól „Az élet az, amiért érdemes és kell is küzdenünk!” - id. dr. Béres József életigenlő üzenetét idézve nyitotta meg Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke március 4-én az Újszínházban tizedik jótékonysági estjüket. Az Újszínházzal közösen rendezett színházi előadás teljes bevételét a Miskolci Megyei Kórház Gyermek Csontvelőtranszplantációs Osztálya javára ajánlották fel.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább