Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2016. december 09.
Veszélyben a sulifa

Veszélyben a sulifa Megjelent Béres Melinda legújabb mesekönyve!

tovább
2016. december 06.
Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit!

Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit! A 2016. ősz/téli Béres Egészség magazinunk szókereső játékának helyes megfejtői között kisorsoltuk a 10 db értékes Béres ajándékcsomagot.

tovább
2016. december 05.
Béres József életútja december 9-én a Hír TV műsorán

Béres József életútja december 9-én a Hír TV műsorán December 9-én pénteken Önök is megtekinthetik a kutató életét bemutató, 2015-ben elkészült dokumentumfilmet.

tovább
2016. október 24.
A különleges fotókiállítás Székesfehérvárra költözött

Október 21-től a székesfehérvári Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház ad otthont a Franciaországban élő, magyar származású szobrászművész, Maria de Faykod világhírű alkotását, a Lourdes-i Keresztutat bemutató művészi képeknek, melyeket a művésznő saját maga készített. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló különleges fotókiállítást Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott Spányi Antal, a Székesfehérvári Egyházmegye megyés püspöke és Jakubek Tiborné, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház igazgatója.

tovább
2016. október 10.
A szakszerűség, a megbízhatóság és a minőség a vezérelvünk

A szakszerűség, a megbízhatóság és a minőség a vezérelvünk Ömlik ránk a sok reklám, vége-hossza nincs a gyógyszerek és egészségmegőrző készítmények sorának. Az ember nincs könnyű helyzetben. Melyik gyártónak higgyen? Annak, amelyik sok pénzt fektet a hirdetésekbe, vagy annak, amelyik termékeivel már bizonyított, és saját nevét adja az egészséghez? Az egészségmegőrzés területén piacvezető Béres Gyógyszergyárnál nincs alku: első a minőség. Ez teremti meg azt a hitelességet, amit pénzen nem lehet megvásárolni.

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább