Hírek archívum - 2014. szeptember

2014. szeptember 26.
Béres – 25 éves sikertörténet

Béres – 25 éves sikertörténet A napokban ünnepli fennállásának 25 éves jubileumát hazánk legnagyobb magyar tulajdonú gyógyszergyára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. Szolnokon új gyártórészleget avattak, Budapesten gálaprogramot szerveztek a negyedszázados évforduló tiszteletére. Az ünnepi műsorban Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter köszöntötte az 1989 augusztusában, a rendszerváltást követően nyolcadikként megalakult vállalatot. Az alapításkor egyetlen terméket előállító cég ma már több mint 70 különböző készítménnyel rendelkezik, és a magyar egészségmegőrző piacon 35%-os részesedéssel piacvezető.

tovább
2014. szeptember 23.
Új gyártó részleggel ünnepel a 25 éves Béres

Új gyártó részleggel ünnepel a 25 éves Béres Több mint félmilliárdos beruházással, saját forrásból, 930 m2-es új gyártó részleget létesített Szolnokon a most 25 éves jubileumát köszöntő Béres Gyógyszergyár Zrt. Szolnoki üzemében megvalósult beruházásával a legnagyobb magyar tulajdonú gyógyszergyár már a jövőbe tekint. Az avatáson ünnepi beszédet mondott Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke.

tovább
2014. szeptember 20.
Szobrot állítottak Záhonyban id. dr. Béres Józsefnek, a Béres Csepp feltalálójának

Szobrot állítottak Záhonyban id. dr. Béres Józsefnek, a Béres Csepp feltalálójának Egész alakos szobrot állítottak id. dr. Béres Józsefnek szülővárosában Záhonyban. A Széchenyi-díjas kutató szobrát és az ugyanakkor átadott, uniós támogatásnak köszönhetően megvalósult szabadidőparkot dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Háda Imre Záhony polgármestere és dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár elnöke avatták fel.

tovább
2014. szeptember 09.
Béres termet avattak Sopronban a Nyugat-magyarországi Egyetemen

Béres termet avattak Sopronban a Nyugat-magyarországi Egyetemen A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara 2014. szeptember 9-én tartotta ünnepélyes tanévnyitóját Sopronban, melynek keretében a közgazdaság-tudományi kar új előadóterme a Béres terem nevet kapta. A kétszáz fős tantermet Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke adta át a hallgatóságnak ünnepélyes keretek között.

tovább
2014. szeptember 02.
Közös éneklés a Magyar Dal Napja alkalmából

Közös éneklés a Magyar Dal Napja alkalmából 2014. szeptember 14-én 15-18 között énekelje velünk a legszebb magyar énekeket az Óbudai Társaskörben!

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább