Hírek archívum - 2014. március

2014. március 31.
Dr. Béres József laboratóriumot avattak Kisvárdán

Dr. Béres József laboratóriumot avattak Kisvárdán Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár id. dr. Béres Józsefről elnevezett biológia-, kémia- és fizikalaboratóriumot avatott fel a Kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumban.

tovább
2014. március 26.
Húsvéti könyvajánló - Béres József: Szép magyar ének

Húsvéti könyvajánló -  Béres József: Szép magyar ének „Test és lélek? Termékeink a test egészségét szolgálják, daloskönyvem a lélek egészségét táplálja. A mi családunkban szoktunk énekelni. Magunk között vagy barátokkal, jókedvünkben vagy ünnepekkor. Van abban erő és szeretet, valahogy tényleg benne van a boldogság, bárki kipróbálhatja! Jó volna, ha minél többen és többek énekelnénk!” – vallja Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

tovább
2014. március 25.
Támogassa alapítványunkat adója 1 %-ával!

Támogassa alapítványunkat adója 1 %-ával! A Béres Alapítvány immár 20 éve segíti a rászorulókat, betegeket, időseket, nehéz anyagi helyzetben lévőket. Minden magánszemély rendelkezhet befizetett adójának 1%-ról, saját maga határozhatja meg, melyik civil szervezetet, milyen célt támogat.

tovább
2014. március 16.
Rangos állami kitüntetés a Béres Gyógyszergyár vezetőinek

Rangos állami kitüntetés a Béres Gyógyszergyár vezetőinek Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyarország Köztársasági Elnöke rangos kitüntetést adományozott Major Ferenc, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója és Dr. Kónya Csaba a Béres Gyógyszergyár Zrt. orvos igazgatója részére.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább