Hírek archívum - 2012. szeptember

 1 2 > 
2012. szeptember 28.
Újgenerációs Béres Csepp: van benne valami extra

Újgenerációs Béres Csepp: van benne valami extra 40 éves történetének egyik legfontosabb állomásához érkezett a Béres Csepp. A legendás magyar találmány újgenerációs változatát, a Béres Csepp Extrát ma mutatta be a nyilvánosságnak dr. Béres József. A megerősített antioxidáns hatással bíró készítményben egyesül id. dr. Béres József évtizedes tudása és a modern tudomány válasza az immunrendszerünket érő új kihívásokra.

tovább
2012. szeptember 21.
Dr. Béres József Általános Iskola - névavató ünnepség

Dr. Béres József Általános Iskola - névavató ünnepség A III. kerületi Önkormányzat képviselő testülete 2012 májusában egyhangú szavazással döntött arról, hogy a korábban Keve-Kiserdei Általános Iskola felvegye dr. Béres József, a Béres Csepp megalkotójának nevét.

tovább
2012. szeptember 13.
Életcseppek

Életcseppek Béres Józsefre, a legendás hírű kutatóra úgy gondolunk ma Magyarországon, mint a kitartás, tisztesség, emberség példaképére.

tovább
2012. szeptember 12.
Meghívó Béres Klára Életcseppek című könyvének bemutatójára

Meghívó Béres Klára Életcseppek című könyvének bemutatójára Szeretné tudni miért választotta a gyermekorvoslást élethivatásául a tizenöt éves tini lány? Megérezni, hogy mit ér a szeretet ereje a gyógyulásban? Kíváncsi példamutató emberi sorsokra, bátor küzdelmekre?

tovább
2012. szeptember 10.
Magyar Dal Napja

Magyar Dal Napja Béres József által szerkesztett Szép magyar ének című daloskönyvéből közel száz népdalt énekelt el a közönség neves előadók közreműködésével.

tovább
 1 2 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább