Hírek archívum - 2011. október

2011. október 20.
Ismét MagyarBrands címet nyert a Béres

A tavaly létrehozott MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar brandek méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

tovább
2011. október 17.
Hungarikumok a Bérestől a BNV-n

Az október 19. és 23. közötti 115. Budapesti Nemzetközi Vásáron a nemrégiben alakult Hungarikum Szövetség is bemutatkozik. Az általuk felállított Hungarikum Szigeten a szövetség alapító tagjaként a Béres Gyógyszergyár standjával is találkozhatnak az érdeklődők.

tovább
2011. október 13.
Pedagógusok a jövő egészségéért

Hagyományteremtő szándékkal Egészségpedagógus Napot alapított a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány. A Nap alkalmából országos konferenciát szerveztek azzal a céllal, hogy szakmai szervezetekkel karöltve felhívják a figyelmet arra, hogy van még mit tenni a fiatalok egészségfejlesztéséért. A konferencián kiderült: valóban vannak tettre kész, egészséglelkes pedagógusok! A Béres Egészég Hungarikum Alapítvány egy új, a szervezési képességekre fókuszáló pedagógusképzéssel kívánja támogatni a felelősségteljes pedagógusokat. A képzés az iskolai egészségfejlesztést segíti hatékonyabbá tenni.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább