Hírek archívum - 2011. április

2011. április 20.
Az év praxisa pályázat támogatói között a Béres

Második alkalommal került meghirdetésre Az év praxisa pályázat, ahol a legkiválóbb háziorvos teljesítményeket fogják díjazni. A tavalyi évhez képest újdonságnak számít, hogy idén nemcsak 10 magyarországi, hanem 10 határon túli jelöltet is díjaznak.

tovább
2011. április 19.
A Béres Alapítvány ismét segít

A daganatos betegek megsegítésére a Béres Alapítvány a hagyományos évenkénti jótékonysági estjét az idén Budapesten, május 14-én rendezi meg. A Pesti Magyar Színházban felhangzó koncert teljes bevételével az Országos Onkológiai Intézetet támogatja az Alapítvány. Az ünnepi koncertet Liszt Ferenc emlékének ajánlják. Az est kuriozitása, hogy a Tavaszi Fesztiválon felhangzó ősbemutatót követően itt csendül fel először Dubrovay László, világhírű kortárs zeneszerzőnk, Liszt Ferenc születésének 200. évfordulójára írt remekműve, a III. zongoraverseny. Az Óbudai Danubia Zenekart Héja Domonkos vezényli, zongorán közreműködik: Fülei Balázs. Az est fővédnökei: Mádl Dalma és Schmittné Makray Katalin.

tovább
2011. április 18.
Véradás a Béres székházban

Április 15-én, pénteken a Magyar Vöröskereszt közreműködésével a Béres Gyógyszergyár budapesti székházában céges véradást tartottak, amelyen 30 önkéntes kolléga jelent meg.

tovább
2011. április 14.
Gyerekcipőben jár az iskolai egészségfejlesztés

A Béres Egészség Hungarikum Alapítvány 2011 márciusában egy újabb, a hazai általános iskolákra reprezentatív kutatást végzett, hogy feltérképezze a fiatalok és az egészségfejlesztés kapcsolatát. Az „Egészséglelkesek az iskolákban” című felmérés során összesen 887 iskolaigazgatót és pedagógust kérdeztek meg a témában. A kutatás az egészségfejlesztést vette nagyító alá, azaz az egészségnevelésen túlmutatóan az egészséges életmódhoz szükséges társadalmi, környezeti és gazdasági feltételek megteremtését is vizsgálta.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább