Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2011. december 15.
Adomány a Jókívánság Karácsonyfánál

„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán kitüntető érzést, hogy megtehetted.” Albert Schweitzer

tovább
2011. október 20.
Ismét MagyarBrands címet nyert a Béres

A tavaly létrehozott MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar brandek méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

tovább
2011. október 17.
Hungarikumok a Bérestől a BNV-n

Az október 19. és 23. közötti 115. Budapesti Nemzetközi Vásáron a nemrégiben alakult Hungarikum Szövetség is bemutatkozik. Az általuk felállított Hungarikum Szigeten a szövetség alapító tagjaként a Béres Gyógyszergyár standjával is találkozhatnak az érdeklődők.

tovább
2011. október 13.
Pedagógusok a jövő egészségéért

Hagyományteremtő szándékkal Egészségpedagógus Napot alapított a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány. A Nap alkalmából országos konferenciát szerveztek azzal a céllal, hogy szakmai szervezetekkel karöltve felhívják a figyelmet arra, hogy van még mit tenni a fiatalok egészségfejlesztéséért. A konferencián kiderült: valóban vannak tettre kész, egészséglelkes pedagógusok! A Béres Egészég Hungarikum Alapítvány egy új, a szervezési képességekre fókuszáló pedagógusképzéssel kívánja támogatni a felelősségteljes pedagógusokat. A képzés az iskolai egészségfejlesztést segíti hatékonyabbá tenni.

tovább
2011. szeptember 22.
Adomány a Béres Alapítványtól

Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke daganatos betegek gyógyulását segítő speciális ágyakat adott át az Országos Onkológiai Intézet számára. A különleges gyógyágyak megvételét az idén tavasszal megtartott jótékonysági koncertből származó bevétel tette lehetővé.

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább