Hírek archívum - 2010. szeptember

2010. szeptember 29.
Közösségi házat avattak Izsákon

Három éve Dr. Béres József hívta életre a Béres Egészség Hungarikum Programot, melynek segítségével az izsáki fogathajtó pálya mellett a volt zsűri torony épülete most közösségi épületként született újjá. A felújított rendbe hozott épületet szeptember 24-én Nagy Máté Izsák város alpolgármestere és Dr. Béres József a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány alapítója avatta fel.

tovább
2010. szeptember 27.
Győri hídséta a mellrák ellen Béres Klára vezetésével

Szeptember 24-én a győri Kossuth hídon haladt át a menet rózsaszín léggömbökkel és szalagokkal, felhívva a figyelmet a mellrák megelőzésének fontosságára.

tovább
2010. szeptember 22.
Rangos esemény helyszíne volt a Béres székház

2010. szeptember 20-án a Béres Gyógyszergyár Zrt. központjában került sor a "CSR Hungary Díj 2010 - a hétköznapok felelősségéért" sajtóreggelijére az Atlantis Press szervezésében, ahol a sajtó munkatársait tájékoztatták arról, hogy 2010-ben a legfőbb szakmai és üzleti szervezetek - a Magyar Európai Üzleti Tanács, a Magyar Innovációs Szövetség, a Menedzserek Országos Szövetsége, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társasága, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége - megállapodást írtak alá a CSR Hungary Díj stratégiai és kommunikációs támogatására.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább