Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 > 
2010. december 13.
Egészségadomány a Bérestől

A karácsony ünnepére készülve a Béres Alapítvány az idén is 100 ezer üveg Béres Cseppet adományoz a rászorulóknak. Béres Klára, az alapítvány elnöke a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezet számára ünnepélyes keretek között adta át a mai napon a termékek jelentős hányadát. A gyógyszeradomány – melynek piaci értéke több mint 100 millió forint – nagy része már karácsonyra eljut a rászorulókhoz.

tovább
2010. november 04.
Rangos elismerés Dr. Béres Józsefnek

A Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány kuratóriuma idén dr. Béres Józsefet választotta a CTP Év Emberének. A díjátadó 2010. november 3-án este került megrendezésre a Művészetek Palotájában adománygyűjtő esttel egybekötve.

tovább
2010. október 31.
Béres köztéri plasztika pályázat első fordulójának eredménye

A Béres Gyógyszergyár Zrt. által kiírt Pályázat köztéri plasztikai alkotásra első fordulója 2010. szeptember 30-án lezárult.

tovább
2010. október 21.
Adomány a Bérestől

A Béres Alapítvány 2,5 millió forint értékben adományozott szájmaszkokat a vörösiszap katasztrófa áldozatainak és az őket segítő szakembereknek, önkénteseknek. A Béres cégcsoport dolgozói körében gyűjtést is szerveztek, a befolyt pénzadományból a devecseri és kolontári önkormányzatok által kért legszükségesebb eszközöket vásárolták meg, amelyeket eljuttattak a két település önkormányzatához.

tovább
2010. szeptember 29.
Közösségi házat avattak Izsákon

Három éve Dr. Béres József hívta életre a Béres Egészség Hungarikum Programot, melynek segítségével az izsáki fogathajtó pálya mellett a volt zsűri torony épülete most közösségi épületként született újjá. A felújított rendbe hozott épületet szeptember 24-én Nagy Máté Izsák város alpolgármestere és Dr. Béres József a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány alapítója avatta fel.

tovább
 1 2 3 4 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább