Hírek archívum - 2009. április

2009. április 24.
Béres borok 50%-os kedvezménnyel a Borszerdán!

A Magyar Bormarketing Kht. 2009. április 29-én először rendezi meg a Borszerdát. Az akcióhoz azok a kereskedők, éttermek, vendéglátóhelyek, csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy április 29-én egész nap, minden magyar bor árából 50%-os kedvezményt biztosítanak.

tovább
2009. április 23.
Egészségrecesszió kutatás: győzzük le az egészségmagányt!

2009. április 23. – Egészségrecesszió kutatás címmel végzett felmérést a Dr. Béres József által életre hívott Béres Egészség Hungarikum Program, hogy előrejelzést nyújtsanak arról: hogyan hat a válság a magyarok egészségtudatára, milyen folyamatok várhatók egészségünkben a gazdasági mélyrepülés idején. A reprezentatív kutatás rámutat: a többség azzal számol, hogy a lakosság egészségi állapota romlani fog a recesszió hatására. Egészségtudatosságunk azonban gyenge lábakon áll: saját egészségi kilátásaink tekintetében indokolatlanul optimistának bizonyulunk, miközben többségében ma sem élünk az egészségmegőrzés kézenfekvő módszereivel. Utóbbiak közül kiemelkedik a közösségi élet, amely a felmérés szerint pozitívan hat az egészségi állapotra. A Béres Egészség Hungarikum Program egészségterv pályázata ezen a területen szeretne segítséget nyújtani.

tovább
2009. április 15.
A Béres Alapítvány Szolnokért

Szokásos évenkénti jótékonysági estjét a Béres Alapítvány az idén Szolnokon rendezi meg, melynek teljes bevételét Szolnok Város Önkormányzata méhnyakrák megelőző programjának megvalósítására fordítja. A szolnoki Aba-Novák Kulturális Központban megrendezésre kerülő est főszereplője a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, mely a Magyar Állami Népi Együttes és a Szolnoki Kodály Kórus közreműködésével kifejezetten erre az alkalomra összeállított színvonalas műsorral készül. Az est fővédnöke: Mádl Dalma asszony.

tovább
2009. április 07.
Megjelent a könyv, amely nem hiányozhat egyetlen magyar család könyvespolcáról sem!

Béres József: Szép magyar ének Béres József Szép magyar ének című könyve az éneklés örömét hozza vissza a családokba, közösségekbe. Az igényes válogatás a legkedveltebb gyermekdalainkból, népdalainkból, népies dalainkból, valamint a legszebb és legismertebb szent énekeinkből ölel fel egy csokorra valót.

tovább

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább