Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2009. december 10.
Segítség a rászorulóknak (2009)

Az idén is 100 ezer üveg Béres Cseppet adományoz a Béres Alapítvány a rászorulóknak. Béres Klára, az alapítvány elnöke a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezet számára ünnepélyes keretek között adta át a termékek jelentős hányadát. A gyógyszeradomány – melynek piaci értéke több mint 100 millió forint – nagy része már karácsonyra eljut a rászorulókhoz.

tovább
2009. november 05.
20 ÉVE AZ EGÉSZSÉGES EMBERÉRT

20 éves születésnapját ünnepli hazánk legnagyobb magyar tulajdonú gyógyszergyártó vállalata, a Béres Gyógyszergyár Zrt. A rendszerváltás után az elsők között megalakuló cég tulajdonosainak és dolgozóinak minden okuk megvan az ünneplésre. Készítményeik saját modern fejlesztőlaboratóriumukban születnek Budapesten, a termelés világszínvonalú saját gyárban történik Szolnokon. A ma már 57-féle termékkel rendelkező vállalat 45%-os részesedéssel piacvezető az egészségvédő készítmények piacán. Ahogy emlegetni szoktuk: a Béres egy igazi magyar sikertörténet.

tovább
2009. szeptember 21.
Megjelent a Béres Egészség Magazin legújabb száma!

Megjelent a kívül-belül megújult Béres Egészség Magazin 2009. őszi-téli száma. Az ingyenes lapot keresse a patikákban!

tovább
2009. szeptember 08.
Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál a Budai Várban

A Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál mára az egyik legrangosabb és legnépszerűbb szakmai rendezvénnyé nőtte ki magát.

tovább
2009. szeptember 02.
Szolnok tiszteleg Béres József emléke előtt

A megyei jogú város Közgyűlésének határozata alapján a Verseghy park és a Tisza folyó által határolt közterület ezentúl a tiszteletben álló tudós emlékére, Dr. Béres József nevét viseli. A Szolnok Város Napja 2009. rendezvénysorozat keretén belül a város ezzel tiszteleg az idén 20 éves évfordulóját ünneplő Béres Zrt. alapítója előtt.

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább