Hírek archívum - 2008. október

 1 2 > 
2008. október 30.
Béres Csepp - Az Év Természetfotósa

A Magyar Természettudományi Múzeumban megnyílt a „Béres Csepp – Az év természetfotósa 2008” kiállítás. Idén tizenhatodik alkalommal került megrendezésre Az Év Természetfotósa pályázat, amely mára a legrangosabb magyarországi természetfotós pályázatává vált. Mi sem bizonyítja jobban a természetfotózás, természetvédelem és a művészet fontosságát, mint az a tény, hogy a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Béres Csepp gyártója névadó szponzorként idén már második alkalommal döntött az egyik hungarikum, a természeti értékeink megismertetésének és megóvásának ügye mellett.

tovább
2008. október 22.
Komplex probiotikum készítmény a Bérestől a bélflóra egyensúlyáért és az emésztőrendszer egészségéért

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Béres Gyógyszergyár legújabb terméke, a ProBio6 kapszula októbertől megvásárolható a patikákban és a Rossmann üzleteiben.

tovább
2008. október 21.
A daganatos betegekért

Szeptember 4-én, a 15 éves jubileumát ünneplő Béres Alapítvány ünnepélyes keretek között adta át adományát, a magasfrekvenciás sebészeti kést, a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány idén április 26-án rendezett nagysikerű jótékonysági estje tette lehetővé.

tovább
2008. október 20.
Kitartás a siker titka

Ha a hargitai vásárló többet szeretne megtudni a Béres családról és nagyszerű találmányukról, a Béres Cseppről, a cég hivatalos honlapján számos érdekes információhoz juthat hozzá. Kiadónkat mégis inkább az érdekelte, ami a sorok mögött van, vagyis szeretnénk a Régió olvasóinak emberközelből bemutatni azokat a magyar embereket, akik megálmodták ezt a csodálatos hungarikumot, és azokat, akik azóta is nap mint nap azon dolgoznak, hogy ez az álom mindig szebb legyen, és a cég termékskálája egyre szélesebbé váljon.

tovább
2008. október 09.
Adni jó!

A 15 éves Béres Alapítvány ünnepélyes keretek között adta át azt a magasfrekvenciás sebészeti kést a Semmelweis Egyetem (SE) I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának, amely megkönnyíti a kis betegek ellátását. A műszer beszerzését a Béres Alapítvány idén április 26-án rendezett nagy sikerű jótékonysági estje tette lehetővé. Az adományozás kapcsán beszélgettünk Béres Klárával, a Béres Alapítvány elnökével.

tovább
 1 2 > 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább