Hírek archívum - 2018

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2008. december 11.
Béres Egészség Hungarikum Program

Adásainkban hétről hétre példákat hozunk arra, hogy egy-egy cég vagy magánszemély milyen formában, milyen módon járul hozzá anyagi gondok, társadalmi problémák orvoslásához, az életminőség javításához, a fenntartható fejlődéshez.

tovább
2008. december 05.
Elismerés a megújult Béres honlapnak

Idén nyáron megújított www.beres.hu honlapunk az online és multimédia szakma egyik legrangosabb hazai eseményén, a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) szervezésében megrendezett eFestival december 2-ai döntőjén eEgészségügy kategóriában harmadik helyezést ért el.

tovább
2008. december 04.
Béres Egészség Hungarikum program

Egészségmozgalom indult Magyarországon. Jövő januártól kilenc település valósítja meg közösségi egészségmegőrző tervét. A Hír Televízió vendége pedig Béres József elnök.

tovább
2008. december 04.
A felelősség recesszió idején is kötelez

Több mint 62 ezer üveg Béres Cseppet adott át a mai napon, a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezetnek a Béres Alapítvány elnöke, Béres Klára. Az adomány – melynek piaci értéke több mint 62 millió forint – nagy része már karácsonyra eljut a rászorulókhoz.

tovább
2008. november 27.
Egészségmozgalom indul

Kilenc magyarországi település valósítja meg közösségi egészségtervét a Béres Egészség Hungarikum Program támogatásával 2009 januárjától. Az idén májusban kiírt első, 5-10 000 fős településcsoportnak szóló pályázati felhívásra tizenkét megyéből összesen huszonhat egészségterv érkezett be. A tervezett programok közvetlenül, vagy közvetetten összesen 191 592 lakost érintenek. A kilenc nyertes település cselekvési programja összesen közel hét millió forint támogatásban részesül a Béres Egészség Hungarikum Programtól. A nyertes településeknek a díjakat Dr. Béres József a BEH Program alapítója 2008. november 27-én adta át.

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább