Béres Porcerő Csont-Izom KOMPLEX - MOST 90 DARAB ÁRÁÉRT 135 DARABOT ADUNK!

2018. október 16.
Ízületi porcok, csontok, izmok normál működéséért - Keresse még ma!

 

 
 

90 TABLETTA  ÁRÁÉRT MOST 135 DARABOT ADUNK!

 

 

Ünnepek idején az ízületeinknek is több gondoskodás jár! A Béres Porcerő KOMPLEX téli csomagjában most 90 db tabletta mellé 45 darabot ajándékba adunk.

 

 

Miért ajánljuk a Béres Porcerő +CSONT-IZOM KOMPLEX készítményt?

Az ajánlott napi dózis - amely napi 3 filmtabletta -  1500 mg glükozamint tartalmaz,  ezt  további , a vázizom-rendszer számára nélkülözhetetlen hatóanyaggal  mint például kalcium, magnéziumD-vitaminC-vitamin, egészítettük ki.

C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok normál működéséhez. A glükozamin a porcszövet természetes alkotórésze. A mangán és a réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.  A cink, foszfor, kalciummangánmagnézium, valamint a K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, a D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A kalcium és amagnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.

 

 

Tudjon meg többet a Porcerő Csont-Izom KOMPLEX termékünkről ide kattintva.

 

 

LIMITÁLT AKCIÓ: Az ajánlat 2018.10.01-től a készlet erejéig tart, és az akcióban résztvevő patikákban érvényes. További információért használja a patikakeresőnket.

 

A Béres Porcerő +Csont-Izom Komplex filmtabletta azon ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére.

 

 

 

 

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ PATIKÁKAT KERESSE A TÉRKÉPES KERESŐNKBEN:

 

 

Az akció a készlet erejéig tart!

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább